A partir del dilluns 28 de maig i  fins el diumenge 10 de juny, s'obre el període d'inscripció a les activitats extraescolars. A partir del 11 de juny, i durant el més de setembre, només serà possible inscriure's en aquells grups en que quedin places disponibles.

Les activitats extraescolars començaran el dia 1 d'octubre del 2018 i finalitzaran el 7 de juny del 2019.

La inscripció es fan a través del següent formulari, on es dóna autorització a l'AMPA a carregar al número  de compte que envieu els següents imports:

Activitats gestionades directament per l'AMPA: Multiesports, Bàsquet, Futbol, Dansa, Dibuix, Teatre, Escacs, i Pilates. 30€ en concepte de paga i senyal

Activitats gestionades per empreses externes: Anglès, Robòtics, Judo i Atrezzo. 35€ en concepte de matrícula.

La resta de l'import es cobrarà a la vostra entitat bancària en quatre terminis, a principis dels mesos d'octubre, desembre, febrer i abril. Excepte les activitats d'empreses externes on les quotes mensuals les facturarà directament l'empresa encarregada de l'activitat. Si no sou socis del AMPA,  es cobrarà la quota de 50€ extres.

IMPORTANT: en cas de baixa d'una activitat, no es retornarà la matrícula o la paga i senyal. Només es retornarà si l'activitat és anul·lada perquè no hi ha prou alumnat per a realitzar-la o bé, si s'ha de modificar l'horari o els dies de l'activitat.

Pel bon funcionament de les activitats, no s'admetran noves altes a cap de les activitats extraescolars a partir del 1 de febrer.

GRAELLA D'EXTRAESCOLARS

Trobareu els preus i les condicions de cada activitat (incloses les activitats per pares i mares) a la fitxa informativa.

FITXA INFORMATIVA EXTRAESCOLARS

ANGLÈS: L'alumnat nou de 2n fins a 6è, que s'apunti per primer cop a fer l'extraescolar d'anglès amb Sherwood, haurà de passar una petita prova de nivell el 15 de juny, a les 17h a l'Acadèmia Sherwood (C/Pare Manyanet, 3), per valorar el seu nivell de l'idioma. Els alumnes de 1r que hagin fet anglès en altres acadèmies també poden fer la prova, si els pares ho creuen convenient. Els nens de p3-p4-p5 i 1r. no han de fer prova de nivell.

La inscripció de les activitats per a pares/mares es farà a través del següent formulari


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal