Avis important: Estem treballant per actualitzar la informació relativa a la oferta d'activitats extraescolars prevista pel curs 2021-2022.

 


 

 


A partir del 13 de setembre i fins divendres 18 de setembre a les 17:00h , s'obre el NOU període d'inscripció a les activitats extraescolars.

La inscripció es farà a través dels formularis per cada activitat, on a més, es dona autorització a l'AMPA a carregar al número de compte que envieu els següents imports:

  • Activitats gestionades directament per l'AMPA: Multiesports, Futbol, Dansa, Hip hop, Patinatge artístic, Dibuix, Teatre, Escacs, Iniciació a la música i Guitarra. 

        30€ en concepte de paga i señal

  • Activitats gestionades per empreses externes: Anglès, Robòtics, Judo, Skate/Scooter i Petit Xef

        35€ en concepte de matrícula.

La resta de l'import es cobrarà a la vostra entitat bancària en quatre terminis, a principis dels mesos d'octubre, desembre, febrer i abril. Excepte les activitats d'empreses externes on les quotes mensuals les facturarà directament l'empresa encarregada de l'activitat. Si no sou socis del AMPA, es cobrarà la quota de 50€ extres.

IMPORTANT: en cas de baixa d'una activitat, no es retornarà la matrícula o la paga i senyal. Només es retornarà si l'activitat és anul•lada perquè no hi ha prou alumnat per a realitzar-la o bé, si s'ha de modificar l'horari o els dies de l'activitat.

 

GRAELLA D'EXTRAESCOLARS

Trobareu els preus i les condicions de cada activitat a la fitxa informativa.

FITXA INFORMATIVA EXTRAESCOLARS

 

PROTOCOL SEGURETAT EXTRAESCOLARS 

 

  • NO ES FARÀ EFECTIVA LA INSCRIPCIÓ DE CAP EXTRAESCOLAR SENSE TENIR EL FULL D'AUTORITZACIÓ DE CADA ACTIVITAT DEGUDAMENT OMPLERT I SIGNAT.

 

TOTS ELS ALUMNES INSCRITS EN ALGUNA EXTRAESCOLAR DE L'ESCOLA CRISTÒFOR MESTRE, COM A MOLT TARD, EL PRIMER DIA DE COMENÇAR L'EXTRAESCOLAR HAN DE PORTAR DEGUDAMENT OMPLERT I SIGNAT EL SEGÜENT DOCUMENT DE DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT:

DECLARACIÓ RESPONSABILITAT EXTRAESCOLARS

 

ANGLÈS

AUTORITZACIÓ ANGLÈS

 

DANSA

AUTORITZACIÓ DANSA

 

FUTBOL

AUTORITZACIÓ FUTBOL

 

MULTIESPORTS

AUTORITZACIÓ MULTIESPORTS

 

DIBUIX

AUTORITZACIÓ DIBUIX

 

TEATRE

AUTORITZACIÓ TEATRE

 

ESCACS

AUTORITZACIÓ ESCACS

 

ROBOTIX

AUTORITZACIÓ ROBOTIX

AUTORITZACIÓ PARTICULAR ROBOTIX PENEDÈS

PLA d'ACTUACIÓ EN EL MARC DE LA PANDÈMIA ROBOTIX PENEDÈS

 

JUDO

AUTORITZACIÓ JUDO

AUTORITZACIÓ ESCOLA JUDO VILAFRANCA

PROTOCOL ACTUACIÓ JUDO

DECLARACIÓ RESPONSABLE JUDO

 

HIP - HOP

AUTORITZACIÓ HIP-HOP

 

PETIT XEF

AUTORITZACIÓ PETIT XEF

 

SKATE/SCOOTER

AUTORITZACIÓ SKATE/SCOOTER

 

PATINATGE ARTÍSTIC

AUTORITZACIÓ PATINATGE ARTÍSTIC

 

INICIACIÓ A LA MÚSICA

AUTORITZACIÓ INICIACIÓ A LA MÚSICA

 

GUITARRA

AUTORITZACIÓ GUITARRA

 

  • Els alumnes només podran marxar de manera puntual abans de l'hora de sortida de l'activitat, si es disposa de full d'autorització firmat pels pares o tutors legals. En cap cas es podrà recollir l'alumne abans de manera habitual, pel bon funcionament de l'activitat.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès