A partir del dimarts 28 de maig i  fins el divendres 7 de juny, s'obre el període d'inscripció a les activitats extraescolars. A partir del 8 de juny, i durant el més de setembre, només serà possible inscriure's en aquells grups en que quedin places disponibles.

La inscripció es fa a través dels formularis per cada activitat, on a més,  es dona autorització a l'AMPA a carregar al número  de compte que envieu els següents imports:

Activitats gestionades directament per l'AMPA: Multiesports, Bàsquet, Futbol, Dansa, Dibuix, Teatre, Escacs, i Pilates. 30€ en concepte de paga i senyal

Activitats gestionades per empreses externes: Anglès, Robòtics, Judo i Atrezzo. 35€ en concepte de matrícula.

 

La resta de l'import es cobrarà a la vostra entitat bancària en quatre terminis, a principis dels mesos d'octubre, desembre, febrer i abril. Excepte les activitats d'empreses externes on les quotes mensuals les facturarà directament l'empresa encarregada de l'activitat. Si no sou socis del AMPA,  es cobrarà la quota de 50€ extres.

Per l'extraescolar d'anglès caldrà, a més, emplenar la Fitxa de l'alumne i portar-la signada a secretaria de l'AMPA:

Fitxa Alumne Challenge: 2 tardes

Fitxa Alumne Challenge: 1 tarda (de P4 a 6è)

Fitxa Alumne Challenge: 1 tarda (P3)

Fitxa Alumne Challenge: migdia

 

IMPORTANT: en cas de baixa d'una activitat, no es retornarà la matrícula o la paga i senyal. Només es retornarà si l'activitat és anul·lada perquè no hi ha prou alumnat per a realitzar-la o bé, si s'ha de modificar l'horari o els dies de l'activitat.

Pel bon funcionament de les activitats, no s'admetran noves altes a cap de les activitats extraescolars a partir del 1 de febrer.

 

GRAELLA D'EXTRAESCOLARS

Trobareu els preus i les condicions de cada activitat (incloses les activitats per pares i mares) a la fitxa informativa.

FITXA INFORMATIVA EXTRAESCOLARS

 

Inscripció per bàsquet

Inscripció per dansa

Inscripció per futbol

Inscripció per multiesports

Inscripció per dibuix

Inscripció per teatre

Inscripció per escacs

Inscripció per robotix

Inscripció per atrezzo

Inscripció per judo

Inscripció activitats per mares i pares. 

 


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès