A partir del 14 de setembre i  fins el 18 de setembre a les 17:00h, s'obre el 2n període d'inscripció a les activitats extraescolars. 

La inscripció es fa a través dels formularis per cada activitat, on a més,  es dona autorització a l'AMPA a carregar al número  de compte que envieu els següents imports:

Activitats gestionades directament per l'AMPA: Multiesports, Bàsquet, Futbol, Dansa, Dibuix, Teatre, Escacs, i Pilates. 30€ en concepte de paga i senyal

Activitats gestionades per empreses externes: Anglès, Robòtics, Judo i Atrezzo. 35€ en concepte de matrícula.

 

La resta de l'import es cobrarà a la vostra entitat bancària en quatre terminis, a principis dels mesos d'octubre, desembre, febrer i abril. Excepte les activitats d'empreses externes on les quotes mensuals les facturarà directament l'empresa encarregada de l'activitat. Si no sou socis del AMPA,  es cobrarà la quota de 50€ extres.

Per les extraescolars d'anglès i Robotix caldrà, a més, emplenar la Fitxa de l'alumne i portar-la signada a secretaria de l'AMPA:

Fitxa Alumne Challenge: 2 tardes

Fitxa Alumne Challenge: 1 tarda (de P4 a 6è)

Fitxa Alumne Challenge: 1 tarda (P3)

Fitxa Alumne Challenge: migdia

 

Fitxa Alumne Robotix

 

IMPORTANT: en cas de baixa d'una activitat, no es retornarà la matrícula o la paga i senyal. Només es retornarà si l'activitat és anul·lada perquè no hi ha prou alumnat per a realitzar-la o bé, si s'ha de modificar l'horari o els dies de l'activitat.

Pel bon funcionament de les activitats, no s'admetran noves altes a cap de les activitats extraescolars a partir del 1 de febrer.

 

GRAELLA EXTRAESCOLARS

Trobareu els preus i les condicions de cada activitat (incloses les activitats per pares i mares) a la fitxa informativa.

FITXA INFORMATIVA EXTRAESCOLARS

 

Inscripcions Anglès

Inscripcions Bàsquet

Inscripcions Dansa

Inscripcions Futbol

Inscripcions Multiesports

Inscripcions Dibuix

Inscripcions Teatre

Inscripcions Escacs

Inscripcions Robotix

Inscripcions Atrezzo

Inscripcions Judo

Inscripcions a activitats per a mares i pares 

 


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès