FESTA DE LA BENVINGUDA

L’objectiu de la festa és el de crear un espai de trobada d’inici de curs, entre pares, mares i alumnes, on els pares i mares delegats de classe tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer i fomentar el vincle entre famílies i classes, i tots junts passar-ho molt bé.

colage2

A la festa de la benvinguda d'aquest curs, es van preparar activitats, dirigides a infants, pares i mares, com una sessió de de Dansa en Família, lectures de contes, activitats esportives i jocs dinàmics, així com un taller de maquillatge de cara, un photocall i un espai creatiu, i tot a càrrec de pares i mares voluntaris. Per acabar la festa, vam poder degustar un aperitiu col·lectiu, amb els plats que les famílies van portar.

LA FESTA VA SER TOT UN ÈXIT!!

collage photocall

Aquestes són algunes de les fotos que es van fer al photocall, gràcies a la col·laboracio voluntària del Santi. Sóm espectaculars!!!

Si voleu veure totes les fotos, podeu fer-ho clicant a l'enllaç següent:

Arxiu fotogràfic

(L'arxiu fotogràfic està en la part privada del web, per tant, per accedir-hi heu d'estar registrats. Si encara no ho esteu, accediu al registre en la part superior dreta del web)


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal