Nova adreça de correu electrònic del servei de menjador

Publicat el Dijous, 26 Setembre 2013
Us informem que hem creat una nova adreça de correu electrònic:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Aquesta adreça servirà per a comunicar a les coordinadores de menjador qualsevol incidència d'aquest servei (baixes, menús de dieta, sortides...).
 
Per tant, a partir d'avui i per a fer més eficient i eficaç el funcionament de l'AMPA, us demanem que utilitzeu aquest mitjà per a qualsevol tema relacionat amb el menjador.

Pel bon funcionament de la cuina, qualsevol incidència de menjador s'haurà de comunicar ABANS DE LES 10 HORES DEL MATÍ del mateix dia. Especialment si afecta a un menú d'al·lèrgies, d'intoleràncies...
 
També us volem informar d'una novetat en el web de l'AMPA. Hi hem afegit un calendari d'esdeveniments. És un calendari en el que s'inclouran els actes o esdeveniments organitzats per l'AMPA o les seves comissions, els convocats per l'escola (reunions de curs, sortides, dies de jornada intensiva...) o altres entitats o organismes (xerrades, jornades...) i finalment també s'han introduït dies de vacances, de festa per lliure elecció... Aquest calendari està en la part inferior dreta de la pàgina d'inici del web.
 
Si cliqueu sobre el dia marcat, s'obrirà un full del dia del calendari i allà us podeu moure fins a trobar l'acte o esdeveniment triat (de color blau, els de l'AMPA, de color verd, els de l'escola i altres, i de vermell les vacances). Per obtenir més informació cliqueu sobre l'esdeveniment.
 
Esperem que aquesta eina us sigui útil i si teniu coneixement d'algun acte que pugui ser d'interès per a tothom, feu-nos-ho saber i l'introduirem al calendari.
 
Finalment us recordem que teniu a la vostra disposició l'adreça de correu electrònic de la Junta Directiva, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. per qualsevol suggeriment o proposta que ens vulgueu fer arribar. Així mateix, si teniu alguna incidència en la recepció de comunicats o coneixeu d'algú que no els rebi, ens ho podeu fer saber en aquesta adreça.

Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal