Pagament bonotiquet

Publicat el Dimarts, 05 Novembre 2013
A conseqüència dels rebuts girats dels bonotiquets de menjador dels mesos de setembre i octubre, hem rebut diferents consultes sobre com funciona el pagament mensual d'aquest servei de l'AMPA.
 
Cal aclarir que el bonotiquet de cada mes sempre s'ha cobrat els primers dies del mateix mes. És a dir, per exemple, el bonotiquet d'octubre es cobrava a principis d'octubre. I així tots els mesos excepte el setembre que s'acostumava a cobrar la primera o segona setmana de curs.
 
Aquest principi de curs això no s'ha pogut fer d'aquesta manera. En primer lloc pels problemes que hem tingut a secretaria i en segon lloc pel canvis de programari i de manera de funcionar que ha comportat passar de Caixa Penedès a Banc de Sabadell. Això ha fet que el cobrament del bonotiquet del mes de setembre no es va poder girar fins a principis d'octubre, i el d'octubre fins a finals d'aquest mes.
 
No obstant això, intentarem que a partir del mes de novembre els cobraments ja es normalitzin i es facin com sempre, a principis de mes.
 

Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal