Portes obertes. Febrer 2014

Publicat el Dilluns, 17 Febrer 2014

El dimecres dia 26 hi ha jornada de portes obertes a l'escola, previ a la preinscripció del curs vinent. Serà de les 16,30 a les 18h. Aquell dia, l'AMPA oferirà els serveis d'extraescolars, biblioteca i acollida de tarda. Els pares i mares que ho desitgin podran entrar al recinte i veure com es duen a terme les activitats. Però cal tenir en compte que algunes de les activitats hauran de canviar d'emplaçament o tindran algunes limitacions degudes a les condicions especials que suposa l'obertura de portes a totes les famílies de l'escola i a totes les famílies del possible nou alumnat.

El servei de biblioteca o d'aula d'estudi es traslladarà al menjador, ja que a l'espai de la biblioteca hi haurà xerrades informatives adreçades a les noves famílies. Us recordem que en aquest servei no es controla l'entrada i sortida de l'alumnat i que el menjador podrà ser visitat per qui ho desitgi.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal