Modificació serveis jornada intensiva 2014

Publicat el Divendres, 30 Maig 2014
A partir del 9 de juny i tal com marca el calendari escolar, comença la jornada intensiva (de 9 a 13h) per a tot l'alumnat de l'escola. Aquest canvi d'horari afectarà a diferents serveis de l'AMPA. Afectarà al servei de menjador, al servei de biblioteca i al d'acollida. 
 
SERVEI DE MENJADOR:
 
L'alumnat que es quedi a dinar, a partir d'aquest dia, sortirà a les 15:30h de la tarda. La sortida s'organitzarà de la manera següent:
 
Alumnat de P3: es recollirà a les seves aules
Alumnat de P4 i de P5 (A, B i C): porta del parvulari
Alumnat de 1r a 6è: porta principal
 
Els nens i nenes de primària que tenen germans a educació infantil podran sortir també per la porta de parvulari.
 
Alumnat de cicle inicial (primer i segon): en cas que puguin marxar sols cap a casa acompanyats d’un germà més gran o bé que la persona que els recull no és l’habitual, caldrà avisar prèviament a l’AMPA.  
 
Cal tenir en compte que els monitors de menjador no controlaran la sortida de l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior (seguint amb la dinàmica que porta l’escola la resta del curs).
 
Per aquelles famílies que sou usuàries habituals del menjador i que a partir d'aquesta data no necessiteu aquest servei, us recordem que us heu de donar de baixa del 
 
bonotiquet mensual abans de finals de maig i, si els necessiteu, haureu de comprar tiquets eventuals per la primera setmana de juny.
 
EXTRAESCOLARS, BIBLIOTECA I ACOLLIDA:
 
Per altra banda us recordem que les activitats extraescolars acaben el 30 de maig i el servei de biblioteca i d'acollida de la tarda s’oferirà fins el 6 de juny. L'horari de biblioteca a partir del 9 de juny serà de 13:00 a 14:00h del migdia.
 
A partir del dilluns 9, l'AMPA organitza el JUGAJUNY per a totes les famílies que ho necessitin i per a tots els nens i nenes que es vulguin quedar a l'escola a la tarda a passar una estona divertida de jocs i activitats.

Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal