Novetat: modificació del xandall

Publicat el Dimarts, 16 Setembre 2014

L'AMPA, amb la conformitat de l’escola, està estudiant diferents opcions per abaratir el cost del xandall de l’escola. Sobre tot, tenint en compte, l’encariment del preu de cost de les peces actuals degut a la pujada de preus dels teixits.

S’han demanat diferents ofertes i s’han estudiat diferents opcions per simplificar i canviar algunes parts del xandall actual (eliminar coll dels polos, els vius, algun color d’algunes peces, canviar el tipus de teixit...), mantenint bàsicament la línia i els colors del xandall actual.

Pràcticament ja s’ha decidit el model definitiu i l’empresa que els subministrarà. Però s’han encarregat mostres de com serà el xandall i tot això suposarà que aquest curs s’endarrereixi una mica la venda de xandalls.

Cal tenir en compte, que durant uns anys conviuran el xandall actual amb el nou i es podrà utilitzar indistintament un o l’altre.

També us informem, que si algú vol tenir el xandall a principi de curs, a secretaria de l’AMPA hi ha en estoc algunes peces del xandall actual de pràcticament totes les talles, que es vendran amb preus especials d’oferta (amb un descompte aproximat del 20%). Aquelles famílies que han adquirit el xandall aquest mes de setembre podran reclamar que se’ls apliqui els preus d’oferta i se’ls retorni la diferència.

Tan aviat com disposem de més informació, us la donarem a conèixer.

Gràcies per la vostra paciència i la vostra col·laboració


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal