Eleccions al Consell Escolar

Publicat el Dijous, 13 Novembre 2014
La setmana del 24 al 28 de novembre tindran lloc les eleccions als Consells Escolars de totes les escoles i instituts. Aquest procés electoral s'efectua per renovar la meitat dels membres de cadascun dels sectors que formen els consells escolars. Del sector pares i mares, s’han d’escollir dos nous membres.
 
En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc. 
 
Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.
 
Si voleu tenir més informació del que és el Consell Escolar, quines són les seves funcions, quina és la seva composició... podeu consultar el díptic següent editat per la FAPAC:          DIPTIC INFORMATIU

El consell escolar del centre és l'únic òrgan col·lectiu de participació de tots els membres de la comunitat educativa. És l'espai on les famílies hi som representades. Hem d'aprofitar-ho per intervenir en la gestió de l'educació dels nostres fills i filles.
 
Per això, US ANIMEM A PARTICIPAR: presenteu les vostres candidatures, teniu temps fins dilluns 24, i participeu el dia de les votacions, que a la nostra escola seran dimecres 26 de novembre.
 
eleccions 1029x93

Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal