Menjador sense soroll

Publicat el Diumenge, 13 Setembre 2015

20150910 193150Iniciem un nou curs escolar i gràcies a la feina d’un seguit de pares i mares voluntaris, el menjador de l’escola ja disposa dels PANELLS ABSORBENTS DE SO instal·lats al sostre. Els panells permeten, mentre s’usa el menjador, disminuir l’excés de reverberació ja que evita que el so ressoni a les parets de l'espai i s'amplifiqui més.

Aquesta, és una més de les accions que s’han dut a terme des de la comissió del “Menjador Sense Soroll” de l’AMPA, i que juntament amb la instal·lació al mes de juliol de les “sabates” de goma a totes les cadires i taules del menjador, contribueixen a la millora acústica de l’espai, augmentant el confort i el benestar dels nostres fills i filles mentre dinen a l’escola.

Comentar que aquestes actuacions s’han dut a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, que ha adquirit els panells i el suport de l’Escola, que ha adquirit les “sabates” de goma.

Per últim informar que al llarg d’aquest curs, es realitzaran al menjador un seguit accions lúdiques i educatives per tal de sensibilitzar als infants sobre la problemàtica de l’excés de so i les petites accions individuals que permeten aconseguir entre tots un espai més agradable.

Des de la Junta de l'AMPA volem felicitar a la Comissió Menjador sense soroll per la seva gran tasca!


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès