Resultat enquesta activitats extraescolars

Publicat el Dijous, 19 Maig 2016

Aquí teniu un resum dels resultats més destacats de l'enquesta de les activitats extraescolars que s'ha enviat a totes les famílies. Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

TOTAL RESPOSTES REBUDES: 111

Tenen fills a extraescolars: 77 (69,40%)
No tenen fills a extraescolars: 34 (30,60%)

Pel que fa a les activitats proposades, només tres han superat les 5 famílies interessades (això suposa que no siguin viables) i el mateix passa amb les activitats per a pares i mares: només tres arriben les 4 famílies interessades.

Tot i que estem prou satisfets amb els resultats (totes les activitats han superat la puntuació de 2,5), hem pres nota dels comentaris més repetits:

1. Manca informació sobre la metodologia i el contingut de les activitats
2. Manca contacte amb els monitors sobre el progrés de l'alumnat en les activitats

Per tal de solucionar aquests dos punts, prendrem una sèrie de mesures:- La setmana del 23 al 28 de maig, les activitats extraescolars estaran obertes a les famílies dels alumnes que les realitzen i també a la resta de l'alumnat que vulguin veure-les (totes les activitats excepte dansa i teatre, ja que estan preparant l'espectacle de final de curs).

- Durant el període d'inscripció a les activitats extraescolars al juny, trobareu a la web de l'AMPA una fitxa informativa de cada activitat: objectius, metodologia, lloc on es fa, etc

- El mes de setembre, es farà una sessió informativa per part dels monitors responsables de cadascuna de les activitats extraescolars.

- Durant el curs vinent, rebreu un informe trimestral sobre el progrés en les aptituds i les actituds dels vostres fills/es.

Quant a les noves activitats proposades, de cara al curs vinent, oferirem les activitats de voleibol i robòtica per a l'alumnat, i pilates per als pares i mares. També establirem un procediment per tal que vosaltres mateixos pugueu organitzar-vos per plantejar altres activitats que considereu interessants.

Finalment, us volem comentar que estem acabant de preparar la graella de les activitats pel curs que ve i que en les properes setmanes us la farem arribar juntament amb la informació necessària per a la inscripció: termini, horaris, preus, grups ...

Esperem que tots aquests canvis ens ajudin a millorar els serveis de l'AMPA i que us siguin d'utilitat.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal