Inscripció activitats extraescolars

Publicat el Dimecres, 14 Setembre 2016

1314basquet 04A partir de dilluns 19 i fins el 26 de setembre, s’obrirà un nou termini per inscriure’s a aquelles activitats extraescolars que encara disposin de places lliures. Podeu trobar la graella d’horaris, els preus, la informació de cada activitat i els fulls d’inscripció al menú extraescolars del web.

En el moment de fer la inscripció NO s’ha de fer el pagament de la matrícula o de la paga i senyal. Aquest pagament es farà quan es confirmi que el nen o nena té plaça per fer l’activitat escollida. Les places lliures s’ompliran per ordre d’inscripció.

Aquells grups o activitats que no assoleixin un número mínim d’alumnat (especificat en la documentació penjada al web) no es podran dur a terme. En aquest cas, es retornarà l’import de la matrícula o paga i senyal a les famílies o bé, si ho prefereixen, se’ls oferirà altres activitats en les que hi hagi places disponibles.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès