Millores a l'escola

Publicat el Dimecres, 14 Setembre 2016

20160912 165447Aquest estiu s'han fet diferents obres de millora a l'escola. Us les expliquem:

En primer lloc i més important, la principal millora que s'ha realitzat és la col·locació del mòdul destinat a espai polivalent. És un mòdul de 150 m2 que consta d'una gran sala, un despatx i dos lavabos. Està equipat amb paviment de linòleum, sostre acústic, enllumenat amb leds, finestres amb doble vidre i aparells de climatització.

Aquest espai es podrà utilitzar per moltes activitats de l'escola i de l'AMPA: psicomotricitat dels més petits, assaig d'obres de teatre, cantates... i també per les activitats de dansa, teatre, pilates i altres que necessitin d'un espai gran sense obstacles.

Aquest mòdul s'ha aconseguit gràcies a l'esforç de tota la comunitat educativa i és fruit de la reclamació, que vam fer el curs passat els membres Consell Escolar, la Direcció de l'Escola i l'AMPA, al Departament d'Ensenyament i a l'Ajuntament de Vilafranca per compensar la pèrdua de l'aula de psicomotricitat.

Us agradaria veure'l? Doncs qui ho desitgi el podrà visitar les tardes de dilluns, dimarts i dijous de la setmana vinent, entre els 16,30 i les 17h. HI ESTEU TOTS CONVIDATS!!

 

Una altra de les millores que s'han realitzat a l'escola aquest estiu és la col·locació d'un paviment de seguretat a la nova zona de jocs infantils, situada al costat mateix de l'accés del mòdul. Les obres han consistit en la col·locació d'un paviment de cautxú sobre una base de formigó, per a millorar les condicions de seguretat d'aquests jocs. Aquestes obres s'han realitzat a càrrec del pressupost de l'escola.

Recordem també, tal com ja vam informar a través del web i de facebook, que s'han realitzat importants millores d'aïllament i qualitat acústica a l'aula de música i a l'aula ubicada just al costat. S'ha realitzat un trasdossat i aïllament de la paret mitjera, s'han pintat les parets afectades per l'obra i s'han col·locat panells sonoabsorvents al sostre de les dues aules.

Per gaudir de la música és important disposar d'un espai que permeti una bona sonoritat musical, per a que l'escolta sigui agradable. Alhora cal que aquesta aula estigui prou aïllada per no entorpir el funcionament de les altres aules properes.

Aquestes obres s'han dut a terme gràcies a la gran tasca realitzada per la Comissió Menjador sense soroll, qui ha dirigit el projecte i ha executat part de les millores. Tant el cost de l'obra com la compra de materials, també han anat a càrrec del pressupost de l'escola.

Finalment però no menys important, l'última millora que es realitzarà a l'escola aquest estiu consistirà en pintar el menjador. La pintura d'aquest espai està en mal estat degut al seu ús diari. Per això, des de l'AMPA ens hem proposat tornar a pintar la part inferior de les parets (arrambador). Per a fer-ho, necessitarem una vegada més la vostra col·laboració.

 


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès