Recollida de joguines per Reis

Publicat el Diumenge, 20 Novembre 2016

creu roja

Aquest curs de nou, ens hem adherit a la campanya solidària de Creu Roja que fa molts i molts anys es promou a moltes ciutats i viles de Catalunya.
 
Per ajudar ses majestats els Reis de l’Orient a aconseguir que cap nen es quedi aquest any sense joguines i que la il·lusió arribi a totes les cases catalanes, des de l’escola us volem convidar a les famílies a col·laborar en la campanya de recollida de joguines. 
 
La recollida de joguines es farà a partir del dilluns 21 de novembre i fins dimarts 13, al despatx de secretaria de l'AMPA, on hi hauran unes caixes de la Creu Roja.
 
Bàsicament les premisses per a poder-hi participar són les següents:
  • Que siguin joguines NO BÈL·LIQUES (pistoles, tancs i altres joguines de guerra), no sexistes, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu.
  • Que siguin NOVES o sense estrenar

 

Aquest últim punt és molt IMPORTANT. Per aquesta campanya, que és la de REIS, Creu Roja no accepta joguines que ja estiguin utilitzades. Si porteu joguines que no són noves no es podran utilitzar per a aquest fi.

Moltes gràcies per ajudar a apropar a la il·lusió a tots els nens i nenes!


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès