ARA ÉS DEMÀ

Publicat el Dissabte, 25 Març 2017

ara es araLa Generalitat mitjançant el Consell Escolar de Catalunya ha endegat un procés participatiu a Catalunya amb bona part de la comunitat educativa sobre els grans reptes de futur de l'educació.

Dijous 23 es va celebrar un taller territorial a Vilafranca en que es va parlar, debtare i fer aportacions al voltant de 5 eixos de continguts; l’alumnat, el professorat, el centre educatiu, l’arquitectura del sistema i els pilars del sistema educatiu.

Les famílies de la nostra escola van participar-hi mitjançant els representants del Sector Famílies del Consell Escolar, que van traslladar l'interès de les famílies en poder disposar d'un sistema educatiu de qualitat, públic, amb ratios d'alumnes més baixes i que incorpori enfocs formatius ajustats al present així com altres professionals que complementin la tasca docent.

En les conclusions del debat es va posar de manifest la importància de l'acompanyament a les famílies per millorar l'èxit educatiu de l'alumnat i la voluntat dels pares i mares de participar més en la tasca educativa de centre.

Així mateix es va parlar de la personalització i l'enfoc competencial de l'aprenentatge, de l'empoderament de l'alumnat, de la formació del professorat i l'autonomia de centre, de les les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement i de molts altres elements que conformen el sistema educatiu actual.

La sessió va ser molt enriquidora tant pel que vam aprenendre sobre el sistema educatiu i com pels contacte amb altres representants de centres educatius.

I fins al 15 d'abril també hi podeu participar tots vosaltres!

Des del Sector Famílies del Consell Escolar us animem a que cliqueu al web i deixeu els vostres comentaris i aportacions en cada un dels eixos:

http://participa.gencat.cat/ca/news/proces-participatiu-ara-es-dema-sobre-el-futur-de-l-educacio-a-catalunya


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal