NOVES MILLORES SONOREDUCTORES A LES AULES DE L'ESCOLA CRISTÒFOR MESTRE

Publicat el Divendres, 02 Juny 2017

soroll tapsL'AMPA de l'escola Cristòfor Mestre amb el suport de la direcció del centre han promogut la instal·lacio de taps de cautxú a taules i cadires.

Amb l'objectiu de reduir el soroll provinent de la friccció amb el terra, l'alumnat de primer a sisè ha instal·lat taps sonoreductors a les taules i cadires que utilitzen habitualment. L'acció s'ha fet aquest dimecres 31 de maig en horari lectiu i de manera simultània a tot el centre, gràcies a la participació de 28 pares i mares voluntàries de la comissió "Escola sense soroll" de l'AMPA que han donat suport als mestres i als alumnes.

Després de bons resultats obtinguts al menjador, la direcció del centre ha apostat per finançar la inversió que suposa equipar totes les aules. Cal recordar que des de 2015 l'AMPA del Cristòfor Mestre ha impulsat diverses accions per reduir el soroll a l'escola. Cada any i coincidint amb el "Dia Internacional Sense Soroll", el monitoratge de l'AMPA ha realitzat accions i tallers de sensibilització amb l'alumnat que fa ús del menjador. Així mateix per

millorar el confort acústic dels espais, i amb el suport de la direcció de l'escola i l'ajuntament, al llarg d'aquests anys també s'han instal·lat panells sonoabsorvents al menjador i a altres aules, així com s'han realitzat obres d'aïllament acústic a l'aula de música.

En aquest moments des de l'AMPA també s'estan desenvolupant altres projectes de millora per a l'alumnat com ara la comissió del pati" que compta amb la participació de mestres de l'escola.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès