COMISSIÓ MILLOREM EL PATI

Publicat el Dijous, 08 Juny 2017

La comissió millorem el pati, està formada per un grup de pares i mares de l'escola que tenim l'objectiu de convertir l'espai exterior de l'escola, en una zona d'esbarjo amb més recursos perquè els nostres fills i filles puguin jugar i aprendre.

L'escola  té un pati privilegiat, amb molt d'espai perquè els nostres fills i filles juguin, corrin i es relacionin, però des de la comissió, estem convençuts que podem millorar-lo i convertir-lo en una zona d'esbarjo, on dotar-lo d'eines i elements perquè resulti una zona educativa on s'experimenti i s'aprengui a través del joc.

Des de la creació de la comissió, ja s'ha treballat en la part conceptual del projecte. Buscar informació i recursos, conèixer altres experiències similars en altres escoles, contactar amb experts i vam tenir reunió amb la cap de Servei d'Educació de l'Ajuntament de Vilafranca.

Millorem el pati ha de ser un projecte transversal i fruit de la implicació de tota la comunitat educativa i des del claustre del professorat, va sorgir una representació  de 3 mestres que faran d'enllaç amb la resta de comunitat.

En l'actualitat fins a final de curs, l'alumnat anirà treballant les necessitats que troben a faltar al pati. El professorat i els monitors de menjador, aniran observant l'alumnat al pati. El professorat també treballarà com incorporar el projecte a algunes assignatures pel curs vinent.

Per acabar de recollir la diversitat de visions, s'ha creat un qüestionari perquè tothom pugui dir la seva. Teniu temps de fer-lo fins el 13 de juny clicant al següent enllaç FORMULARI

Ens calen mans!


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès