ACOLLIDA MATÍ: És un servei diari d'acolliment a primera hora del matí, de 7:45h a 9h, portat per la Núria Closas i l'Anna Maria Rincón.

Els nens/es juguen en un entorn tranquil en el menjador escolar, tot esperant que sigui l'hora d'entrar a classe. Poden esmorzar sempre que es porti tot preparat de casa.

ACOLLIDA TARDA: S'ofereix el servei d'acollida, de les 16:30h a les 18h de la tarda, en aquest cas a l'aula de P3/A. Igual que al matí, l'alumnat també pot berenar sempre que l'infant el porti. Les activitats d'acollida tarda estan realitzades pel Bernat Sellarès i l'Andreu López.

Aquesta activitat de la tarda, s'ofereix com una alternativa a aquells nens i nenes que s'han de quedar a l'escola però no volen utilitzar el servei de biblioteca (perquè aquell dia o dies no els ve de gust llegir o no tenen treballs per fer). 

 

CONDICIONS D'ACCÉS AL SERVEI:

 

Aquest servei, es pot utilitzar a diari (o varis dies a la setmana) com alumne fix, o bé de manera esporàdica.

 

Per contractar el servei  com alumne fix, podeu adreçar-vos personalment a la secretaria de l'AMPA o bé, enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

En el cas del servei esporàdic del matí, el pagament es fa directament en efectiu a les monitores el mateix dia, i en el servei esporàdic de tarda, cal adquirir tiquets, adreçant-vos a la secretaria.

Cal tenir en compte: 

● Està adreçat a tot l'alumnat de l'escola.

● Entre la franja horària de 7:45h a 9h del matí, es pot entrar en el moment que més us convingui.

● El preu del servei els podeu consultar clicant sobre l'enllaç següent:

PREUS


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal