ACOLLIDA MATÍ: És un servei diari d'acolliment a primera hora del matí, de 7:45h a 9h, portat per la Núria Closas, l'Anna Maria Rincón i Sara Llansola.

Els nens/es juguen en un entorn tranquil en el menjador escolar, tot esperant que sigui l'hora d'entrar a classe. Poden esmorzar sempre que es porti tot preparat de casa.

ACOLLIDA TARDA: S'ofereix el servei d'acollida, de les 16:30h a les 18h de la tarda, en aquest cas a l'aula de P3/A. Igual que al matí, l'alumnat també pot berenar sempre que l'infant el porti. Les activitats d'acollida tarda estan realitzades per la Pili Martinez.

Aquesta activitat de la tarda, s'ofereix com una alternativa a aquells nens i nenes que s'han de quedar a l'escola però no volen utilitzar el servei de biblioteca (perquè aquell dia o dies no els ve de gust llegir o no tenen treballs per fer). 

CONDICIONS D'ACCÉS AL SERVEI:

Aquest servei, es pot utilitzar a diari (o varis dies a la setmana) com alumne fix, o bé de manera esporàdica.

Per contractar el servei  com alumne fix, podeu adreçar-vos personalment a la secretaria de l'AMPA o bé, enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

En el cas del servei esporàdic del matí, el pagament es fa directament en efectiu a les monitores el mateix dia, i en el servei esporàdic de tarda, cal adquirir tiquets, adreçant-vos a la secretaria.

Cal tenir en compte: 

● Està adreçat a tot l'alumnat de l'escola.

● Entre la franja horària de 7:45h a 9h del matí, es pot entrar en el moment que més us convingui.

● Els preus del servei els podeu consultar a continuació:

    • Acollida matí:

½ hora o fracció: 1,25€

De ½ hora a 1h i ¼:  2,30€

    • Acollida tarda:

½ hora o fracció: 1,25€

De ½ hora a 1h:  2,30€

De 1 hora i mitja: 3,55€

 

 

 


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès