Dilluns 2 de juliol

Encetem la segona setmana d'una manera molt més tranquil·la. D'una manera més... CLÀSSICA! I quin gust començar amb aquesta calma. Però a nosaltres no hi ha res que ens aturi i estem sempre en marxa! Avui dilluns hem ballat al ritme de la música clàssica de manera més moguda de l'esperat!

___

 

Dimarts 3 de juliol

Els més petits de la casa avui han visitat el Planeta Màgic! Han acabat esgotats després de tantes hores de botar i lliscar! Tot un esport d'èlit i d'alló més divertit!
No només els petits han suat de valent, la resta de grups també, així com els de 1r i 2n s'han refrescat i tret la suor de sobre amb uns bons jocs d'aigua mentre que els més grans corrien pel centre amb el joc de "La Pinça", intercanviant una pinça han aconseguit un munt de coses gràcies a la gent del carrer i els botiguers i botigueres!

plante magic

 
 
_________

SORTIDA a PORTAVENTURA

 

Estimades famílies de 5è i 6è. Com ja és tradició l’últim dijous de casal d’estiu (dijous 26 de juliol) amb el grup de grans de l’escola anem a PortAventura!!

La sortida s’inicia a les 9.00h (hora habitual de cada dia de casal) i s’allarga fins al vespre (arribada aproximada a les 20.00h a Vilafranca, davant l’escola). Està oberta a tots aquells infants de 5è i 6è que hagin passat alguna setmana pel casal d’estiu, vinguin o no la última.

Per tal d’intentar ajustar el màxim el preu us demanem que confirmeu assistència mitjançant el formulari on-line que també trobareu a la web de l'AMPA. Teniu temps fins el dijous 19 de juliol per confirmar i per confirmar la plaça fent un pagament no retornable de 10€ (aquest import es restarà del total de la sortida, uns 45€).

 

 

Podeu pagar mitjançant transferència bancària al número de compte de l’AMPA del Banc Sabadell ES85 0081 1618 2500 0102 4710, indicant: nom i cognoms de l’alumne - Portaventura.

 

El preu de la sortida inclou el transport, l’entrada al parc i el dinar.

Quan tinguem les confirmacions tancades us reenviarem un correu amb el cost final de la sortida. Serà llavors quan haureu d'abonar el cost restant de la sortida.

Moltes gràcies i fins aviat!

________

RESUM D'ACTIVITATS REALITZADES AL CASAL D'ESTIU 2018

Dilluns 25 de Juny
Comença el casal a ritme de Heavy Metal! Que ens portarà la primera setmana? Sortim del llit amb lleganyes als ulls per treure-nos-les tot jugant i aprenent! Guitarres, baixos i bateries que no deixin de sonar! COMENCEM L'ESTIU DE LA MILLOR MANERA!
Lligueta esportiva pels més grans i jocs d'introducció al món de la música més metàl·lica, acompanyats de jocs de coneixença i manualitats.
​Lligueta esportiva dels grups grans (Jugant a Pitxi)


​Dimarts 26 de juny
​El cinefòrum de 5è i 6è ens porta a un món futurista, el capítol de Black Mirror va donar molt a debatre! La resta de grups passen la calor jugant a tota pressa a ritme heavy! Seguim amb la setmana!!!

 

25 26 

Dimecres 27 de juny
​Arriben els animals del Toca-toca al pati de l'escola. Quin enrenou! Entre les oques i les cabres ja en tenim més que suficient! Sort de la tortuga que no ens va afegir cap mal de cap! Quin munt d'animals hem pogut veure i tocar!!!

La tortuga ens vigila des de ben a prop!
Els de P3 viuen de més a prop el món dels animals

27

 

Dijous 28 de juny
​Els de P4 i P5 avui han fet unes guitarres d'allò més rockeres! I quin estil tenen al tocar-les! Segur que arribarien al cap de munt de l'escenari per interpretar les cançons més animades! Visca el Metall! Han pogut estar ben tranquil·les mentre els més grans de l'escola caminaven d'excursió​ fins a la Muntanyeta.
No només els més petits van fer els seus instruments, els de 1r i 2n van aconseguir uns micròfons per poder cantar amb la veu ben alta!
P4 i P5 confeccionant les seves guitarres rockeres!
​1r i 2n amb els seus súper-micròfons!

28

 

Divendres 29 de juny
​Divendres de Piscina! Quin descans!! Deixem enrere el Heavy Metal per poder donar pas a la Música Clàssica. Acomiadem la música que ens ha acompanyat aquesta setmana tot fent un bany, remullant-nos i refrescant-nos, que ens ho mereixem! Bon cap de setmana!
Els grans remullant-se a la Piscina Gran!
Els petits fent xip-xop sota el paraigües-medusa!

29

 

____________

 

INFORMACIÓ CASAL D'ESTIU 2018

Aquest any el Casal d'Estiu tindrà lloc entre el 25 de juny fins el 27 de juliol. I està adreçat a infants que actualment estiguin cursant P3 a 6è.

L'horari del casal serà de 8:45h a 13:30h, i s'oferirà servei de menjador de 13:30h a 15:30h.També s'oferirà servei d'acollida al matí (de 7:45h a 8:45h) i de tarda (de 15:30h a 16:30h).

Informació Casal d'Estiu 2018 (Veure pdf)

PREUS DEL CASAL:

UNA SETMANA (5 dies): 60€

CINC SETMANES: 250€

 

PREUS SERVEIS COMPLEMENTARIS:

MENJADOR FIX: 7,50€/dia

MENJADOR EVENTUAL: 8€/dia

ACOLLIDA MATÍ: 2,40€/dia

ACOLLIDA TARDA: 2,40€/dia

 

MENÚ MENJADOR

Menú casal d'estiu


PAGAMENT:

- El 50% la primera quinzena de juny

- El 50% restant abans de l'inici del casal

Els serveis complementaris fixes es facturaran setmanantment durant el casal.

Si heu d'utilitzar el menjador o acollida de manera puntual, adquiriu els tiquets a secretaria.

 

 
INSCRIPCIÓ:
 

Les inscripcions al Casal d’Estiu es faran del 7 al 18 de Maig. S’acceptaran totes les inscripcions correctament realitzades dins el termini. A partir del tancament d’aquest període, només es podran fer inscripcions en aquells grups/setmanes en que hi hagi places lliures.

 
 
 
 

Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès
Horari d'atenció al públic de la secretaria de l'AMPA:
MATÍ de dilluns a divendres de 8:45 a 10:30
MIGDIA de dilluns a divendresi de 12:30 a 13:00
TARDES dilluns, dimarts i dijous de 16:30 a 17:30
Avís legal