El 10 de Juny, i tal com marca el calendari escolar, comença la jornada intensiva (de 9:00h a 13:00h) per a tot l'alumnat de l'escola.

El període de jornada intensiva s'allarga fins a final de curs (21 de juny), i en l'esmentat període, tot l'alumnat de menjador entra al servei a les 13:00h i en surt a les 15:30h

L'AMPA organitza el JUGAJUNY per a totes les famílies que ho necessitin i per a tots els nens i nenes que es vulguin quedar a l'escola a la tarda a passar una estona divertida de jocs i activitats.

En aquesta estona, cada dia s'organitzaran diferents jocs i activitats adequats a les edats dels nenes i nenes que hi participin. 

Enguany la temàtica del Jugajuny seran els Superherois i les Superheroïnes. Per tal de que hi hagi un bon funcionament de les activitats preparades, s'han organitzat diferents grups tal hi com surt a la graella següent:

Programació d'activitats (document pdf)

Horari: de 15:30h a 17:00h.

Pack 10 dies 45€: Si esteu interessats, ompliu el següent formulari del 13 al 24 de maig

FORMULARI

També hi ha la possibilitat d'utilitzar aquest servei eventualment amb tiquets que podreu adquirir a secretaria.

Tiquet eventual 5€/dia


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès