Que els alumnes puguin fer els dinars a casa sovint, ho impedeixen els horaris laborals de les famílies o la distància física entre l'escola i el domicili de l'alumne.

Aquesta realitat ha convertit el Servei de Menjador en una necessitat social i en un valor afegit a l'escola, quan una família ha de decidir on escolaritzarà els seus fills.

El menjador escolar s'ha d'entendre com un espai que fomenti la salut, on s'ha de garantir una dieta equilibrada i adequada i, l'assoliment d'hàbits i actituds que n'afavoreixi el creixement personal.

L'estona que estan a taula, cal incidir en els hàbits: La bona conducta, el respecte pel menjar, el torn de paraula, el to de veu, la utilització correcta dels estris, el respecte als professionals que hi treballen i un llarg etc... però, al mateix temps en acabar de menjar, és un espai de lleure educatiu on s'han d'assumir altres valors com el del companyerisme, el respecte, la tolerància... Cal donar opcions divertides i enriquidores, per cobrir aquest "extra" de temps des d'una perspectiva lúdica però també educativa.

COMUNICACIÓ D'INCIDÈNCIES AL MENJADOR

Qualsevol incidència que afecti a aquest servei (menú de dieta, baixa d'un o més dies per malaltia o per altres causes, menú eventual...) caldrà que es comuniqui a secretaria ABANS DE LES 10 HORES DEL MATÍ del mateix dia. Això és molt important pel bon funcionament de la cuina, i és especialment important en aquells casos que afectin a menús especials (al·lèrgies, intoleràncies...).


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8 - 08720 Vilafranca del Penedès