Que els alumnes puguin fer els dinars a casa sovint, ho impedeixen els horaris laborals de les famílies o la distància física entre l'escola i el domicili de l'alumne.

Aquesta realitat ha convertit el Servei de Menjador en una necessitat social i en un valor afegit a l'escola, quan una família ha de decidir on escolaritzarà els seus fills.

El menjador escolar s'ha d'entendre com un espai que fomenti la salut, on s'ha de garantir una dieta equilibrada i adequada i, l'assoliment d'hàbits i actituds que n'afavoreixi el creixement personal.

L'estona que estan a taula, cal incidir en els hàbits: La bona conducta, el respecte pel menjar, el torn de paraula, el to de veu, la utilització correcta dels estris, el respecte als professionals que hi treballen i un llarg etc... però, al mateix temps en acabar de menjar, és un espai de lleure educatiu on s'han d'assumir altres valors com el del companyerisme, el respecte, la tolerància... Cal donar opcions divertides i enriquidores, per cobrir aquest "extra" de temps des d'una perspectiva lúdica però també educativa.

COMUNICACIÓ D'INCIDÈNCIES AL MENJADOR

Qualsevol incidència que afecti a aquest servei (menú de dieta, baixa d'un o més dies per malaltia o per altres causes, menú eventual...) caldrà que es comuniqui a secretaria ABANS DE LES 09:30 HORES DEL MATÍ del mateix dia. Això és molt important pel bon funcionament de la cuina, i és especialment important en aquells casos que afectin a menús especials (al·lèrgies, intoleràncies...)

Els nens fixes del servei menjador que tinguin una sortida programada de tot el dia disposaran del servei de PICNIC. En cas de no voler gaudir d'aquest servei caldrà avisar abans de les 09:30 hores del mati del dia anterior a l'excursió. En aquest cas només es cobrarà l'import corresponent al monitoratge. 

PLA D'ACTUACIÒ SERVEI MENJADOR EN CONTEXT COVID-19

Aplicable a partir de l'1 d'octubre. Dues situacions que ens podem trobar:  

1. Si un nen fixe al menjador presenta símptomes i no es troba bé per venir a l’escola.

Si s’avisa, per escrit via mail o per l’app i-educa (quan estigui en funcionament), abans de les 10 del matí, es cobraran els primers 3 dies de monitoratge i a partir del 4rt dia ja no es cobrarà res.

2. Si el grup classe s’ha de confinar o hi ha tancament de l’escola

No es cobrarà res.

Pel que fa als infants becats, entra en vigor una normativa de la Generalitat que diu que s’ha de mantenir el servei de cuina en aquesta situació. I pels infants fixes o puntuals que ho vulguin, també.
El servei es farà amb carmanyoles que s’hauran de venir a recollir a l’escola. 

(arribats a aquesta situació, fariem mail explicatiu per com gestionar-ho)

COMPACTAR BEQUES

Adjuntar document sol.licitud compactació i fitxa dieta específica.

L'alumnat amb beca de menjador que vulgui sol.licitar la compactació distribuïda de la beca, cal que la família empleni el document de Sol.licitud Compactació Beca Menjador i fer-lo arribar a secretaria de l'AMPA per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Ens podeu informar que utilitzareu la compactació, abans d'enviar la sol.licitud.

Data límit per avisar a l'AMPA que se sol.licita la compactació 30 de setembre.
Data límit per enviar sol.licitud, el 15 d'octubre.

Aquest curs, el funcionament serà el següent:

Els dies fixes que es poden quedar són tres dies per setmana, els dilluns, dimecres i divendres. En el cas que algun mes hi hagi dies sobrants, es podran quedar els dimarts o dijous que necessiteu, sempre dintre del mes en curs. Caldrà que ens aviseu telefònicament o per correu electrònic el mateix dia.

També ens haureu d'avisar de les absències de menjador, per poder canviar-la per un altre dia.

Cada principi de mes haureu de preguntar a la secretaria de l'AMPA els dies sobrant que correspon al mes en curs.

Cal recordar que tot l'alumnat amb Dieta específica (no carn, intoleràncies o al.lèrgies alimentàries) també haurà d'emplenar el document de Fitxa dieta Específica i en el cas d'al.lèrgies o intoleràncies alimentàries, adjunta informe mèdic i consultar Protocol.

Sense aquests documents emplenats i signats no es podran quedar al Servei de Menjador.

La normativa del Servei és la mateixa per a tot l'alumnat, trobareu tota la informació en el web i en aquest enllaç  Normativa Servei Menjador


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès