Al·lèrgies i intoleràncies

Els alumnes afectats per alguna al.lèrgia alimentària que es vulguin quedar a dinar, tant fix com eventual, és imprescindible que abans de quedar-se al Servei de Menjador presenti un informe signat pel metge, on s’indiqui si pateix una intolerància o al.lèrgia i les conseqüències que comporta, així com l’agent causant.Cal indicar que no tindrà validesa cap nota signada pels pares. També caldrà que portin la sol·licitud de dieta específica, que podeu trobar a continuació, omplerta:

Sol.licitut de dieta específica

Protocol d'al.lèrgies i intoleràncies alimentàries

 

Cal adreçar-se a secretaria per gestionar la documentació.

En el cas d'alumnes eventuals que es vulguin quedar al menjador, caldrà avisar amb dos dies d'antel·lació per poder organitzar la cuina i disposar dels aliments.

Cal esmentar que el Servei de Menjador es regeix pel REGLAMENT DE RÈGIM INTERN, el qual consta del PROTOCOL PER A L’ALUMNAT CELÍAC, INTOLERANT O AL.LÈRGIC ALIMENTARI que cal respectar i complir.

Aquest alumnat té a la seva disposició un menú específic a la seva intolerància o al.lèrgia.

 

Menús del mes:

Menú 1: Sense carn 

Menú 2: Sense gluten i sense ou

Menú 3: Sense lactosa

Menú 4: Sense peix ni marisc

Menú 5: Sense porc

Menú 6: Sense proteina llet vaca

Menú 7: Sense fructosa ni sorbitol

Menú 8: Sense fruits secs, mogeta, pèsols i llegum

Menú 9: Sense lactosa ni fructosa, sorbitol, llenties i producte integral

Menú 10: Sense lactosa ni fructosa

Menú 11: Sense kiwi

Menú 12: Sense kiwi, préssec, maduixa i hamburguesa vegetal

Menú 13: Baix en colesterol




Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès