Al·lèrgies i intoleràncies
Els alumnes afectats per alguna al.lèrgia alimentària que es vulguin quedar a dinar, tant fix com eventual, és imprescindible que abans de quedar-se al Servei de Menjador presenti un informe signat pel metge, on s’indiqui si pateix una intolerància o al.lèrgia i les conseqüències que comporta, així com l’agent causant.Cal indicar que no tindrà validesa cap nota signada pels pares. També caldrà que portin la sol·licitud de dieta específica, que podeu trobar a continuació, omplerta:
Sol.licitut de dieta específica
Protocol d'al.lèrgies i intoleràncies alimentàries
Cal adreçar-se a secretaria per gestionar la documentació.
En el cas d'alumnes eventuals que es vulguin quedar al menjador, caldrà avisar amb dos dies d'antel·lació per poder organitzar la cuina i disposar dels aliments.
Cal esmentar que el Servei de Menjador es regeix pel REGLAMENT DE RÈGIM INTERN, el qual consta del PROTOCOL PER A L’ALUMNAT CELÍAC, INTOLERANT O AL.LÈRGIC ALIMENTARI que cal respectar i complir.
Aquest alumnat té a la seva disposició un menú específic a la seva intolerància o al.lèrgia.
Menús del mes:
Menú 1: Sense carn
Menú 2: Sense gluten i sense ou
Menú 3: Sense lactosa
Menú 4: Sense peix ni marisc
Menú 5: Sense porc
Menú 6: Sense proteina llet vaca
Menú 7: Sense fructosa ni sorbitol
Menú 8: Sense fruits secs, mogeta, pèsols i llegum
Menú 9: Sense lactosa ni fructosa, sorbitol, llenties i producte integral
Menú 10: Sense lactosa ni fructosa
Menú 11: Sense kiwi
Menú 12: Sense kiwi, préssec, maduixa i hamburguesa vegetal
Menú 13: Baix en colesterol