Bonotiquet

Us recordem que el BONOTIQUET (tiquet mensual), només el poden utilitzar els socis de l'AMPA.

El cost de menú utilitzant el bonotiquet serà de 6,33 €. És considerarà que un comensal és esporàdic o eventual, i per tant no podrà utilitzar el bonotiquet, aquell que fa ús del servei menys de tres dies a la setmana.

Es descompta la primera setmana del mes posterior al que es factura, és a dir a mes vençut, del compte corrent que vosaltres ens indiqueu en l’Autorització Bancària que podeu recollir a la nostra secretaria, o bé en l'apartat de Formularis que també hi trobareu l'imprès corresponent. 

Si algun mes no voleu seguir utilitzant el sistema de Bonotiquet, haureu de venir a donar-vos de baixa i signar el document corresponent, abans que comenci el mes següent. Un altre sistema és mitjançant correu electrònic o fax. En l'apartat de Formularis trobareu l'imprès corresponent.

En el cas de no rebre cap notificació de baixa, entendrem que voleu continuar utilitzant el Bonotiquet i procedirem a la facturació, cada mes consecutivament.

Quan un alumne fix no pugui assistir un o més dies al menjador, es descomptarà 3,50 € corresponent al cost del menú des del primer dia i fins l'últim dia de la baixa. En canvi, es cobrarà de tots aquests dies 2,83 € corresponents als costos de monitoratge (ja que aquestes despeses hi són tant si l'alumne assisteix al menjador, com si no hi assisteix).

ATENCIÓ, IMPORTANTÍSSIM, només es descomptarà el preu de menú d'aquests dies si la família avisa a secretaria de la baixa de l'alumne, personalment, trucant per telèfon o enviant un mail, ABANS DE LES 09:30h del matí del dia de la baixa (que és quan es comunica el número de menús a la cuina), especificant el motiu de la baixa i la previsió de tornada a menjador. En cas de malaltia, també s'haurà de comunicar, abans de les 09:30h del matí, el dia que es torni a incorporar al menjador.

Quan truqueu per avisar, també hauríeu de comunicar, si aquell dia o dies, l'alumne ha de realitzar alguna activitat extraescolar a la que tampoc podrà assistir.

Quant els dies que hi hagi EXCURSIONS, en cas que l'alumne no vulgui que des del menjador se li prepari el pícnic, i es descompti també el seu cost, caldrà que la família avisi a secretaria abans de les 09:30h del dia hàbil anterior al de l'excursió. En cas contrari, no es descomptaran els 3,50€.


Contacta amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 817 26 25
Escola Cristòfor Mestre
c/ J. V. Foix, 8
08720 Vilafranca del Penedès